بامداد روز شنبه (5 جدی/دی)، هنگامی که «امریک سینگ بال»، پیرمرد 68 سالۀ سیک با ریش انبوه، پیراهنتنبان سفید و دستار بر سر محل کارش را در محلهیی در ویسکانسین آمریکا ترک میکرد تا به خانهاش برود، ناگهان دو جوان سفیدپوست آمریکایی با موترشان راه را بر او بستند، دشنامش دادند و پس از یک لتوکوب مفصل برایش گفتند: «تروریست، تو در آمریکا چه بد میکنی؟»
به گزارش روزنامۀ واشنگتن پست، قضیۀ بال، مشت نمونۀ خروار است. این چندمین بار است که سیکها به دلیل ظاهر مشابهشان با مسلمانان، از سوی تندروان و اسلامهراسان آمریکایی تحقیر و هدف حمله قرار میگیرند. سه سال پیش نیز شش نفر سیک با گلولههای شلیک شده از سوی یک آمریکایی متعصب به قتل رسیدند.
شورای سیکهای آمریکایی با ابراز ناراحتی از موج نفرت علیه مسلمانان و تبعیض نژادی در آمریکا میگوید که سیکها نه تنها در گروههای تندرو عضو نیستند، بلکه مردمی صلحجو و زحمتکش هستند.
در همین ماه، شماری از سیکهای آمریکایی در تظاهراتی، با نکوهش تعصب اسلامهراسان، با قربانیان این پدیده ابراز همدردی کردند.
مسلمانان آمریکا تاریخ دیرینهیی از زمان ورود نخستین بردههای مسلمان به این کشور دارند؛ اما پس از حملۀ تروریستی یازدهم سپتامبر 2001، گروهی از آمریکاییان تندرو ضدمسلمان در امریکا سر برآوردند.
بحران پناهجویی و حملههای تروریستی پاریس و سن برنادینو در یک سال اخیر، اسلامهراسی را در اروپا و ایالات متحدۀ آمریکا افزایش داده است.
در چند ماهها اخیر، موارد زیادی از آزارواذیت مسلمانان گزارش شده است؛ از جمله میتوان از حمله به یک رستورانت سومالیایی در داکوتا، لتوکوب دکاندار مسلمان در نیویورک و آتش گرفتن مشکوک مسجدی در تکزاس یاد کرد.
این موج اسلامهراسی تنها منحصر به گروه اندکی از امریکاییان نیست، حتا افرادی مانند دونالد ترامپ، نامزد پیشتاز حزب جمهوریخواه آمریکا خواستار ممنوعالورود شدن «تمامی» مسلمانان به این کشور شده اند. از دیگر پیامدهای اسلامهراسی در غرب، بیاعتمادی، ترس و تصویب قوانین سختگیرانۀ مهاجرت در برابر مسلمانان میباشد.