بغلان؛ سقوط دو پایگاه و کشته‌شدن 46 نظامی

منابعی از ولایت بغلان به سلام‌وطندار می‌گویند که در نتیجۀ حملۀ گروهی طالبان بر یک پاسگاه و یک پایگاه نیروهای دولتی در منطقۀ علاوالدین ولسوالی بغلان مرکزی، 38 سرباز ارتش همرا با 8 سرباز پولیس محلی کشته شده‌اند. به نقل از این منابع، حملۀ طالبان نیمه‌های شب گذشته آغاز شده و برای چندین ساعت ادامه داشته است. طالبان با ختم حمله تمامی تجهیزات و وسایط پایگاه ارتش را تصرف کردند.

در همین حال، اسدالله شهباز رئیس پیشین شورای ولایتی و رئیس شورای عالی صلح بغلان در گفت‌وگو با سلام‌وطندار این رویداد را تأیید می‌کند و می‌گوید، در این رویداد بیش از 40 نظامی کشته شده‌اند و طالبان تمامی وسایط و تجهیزات این پایگاه را با خود برده‌اند.

در آغاز همین هفته نیز در نتیجۀ حملۀ طالبان بر دو پاسگاه نیروهای دولتی در ولسوالی بغلان مرکزی، 9 سرباز ارتش همراه با 7 سرباز پولیس جان باختند و سه سرباز دیگر زخم برداشتند. افزون بر این، طالبان در این حمله سه سرباز دیگر را با خود بردند که تاکنون از سرنوشت آن‌ها خبری نیست.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام