بسته شدن راه‌‌های مواصلاتی سه ولسوالی پکتیکا، مردم را کلافه کرده است

افسرخان سلمان‌خیل، رییس شورای ولایتی پکتیکا می‌گوید که راه‌های مواصلاتی ولسوالی‌های وازی‌خوا، ورممی و تروی با مرکز پکتیکا و همچنین با ولایت‌های زابل و غزنی بسته شده است. آقای سلمان‌خیل به سلام‌وطندار می‌گوید که با بسته شدن راه‌های این سه ولسوالی، نزدیک به 120 هزار نفر با کمبود مواد خوراکی روبه‌رو شده اند.

به گفتۀ رییس شورای ولایتی پکتیکا، پس از آن که طالبان این سه ولسوالی را محاصره کردند، قیمت مواد اولیۀ غذایی به شدت بالا رفته است. در حال حاضر هزینۀ یک کیسه آرد 50 کیلویی 7هزار کلدار (تقریباً 3000 افغانی) تمام می‌شود.

از سه هفته به این سو، میان نیروهای دولتی و گروه طالبان در ولسوالی وازی‌خوا جنگ شدیدی در جریان است. تداوم جنگ وضعیت بودوباش باشنده‌گان محل را بیش از پیش بدتر کرده است.

یکی از باشنده‌گان ولسوالی وازی‌خوا در گفت‌وگویی با سلام‌وطندار می‌گوید که طالبان تمامی راه‌های رفت‌وآمد میان مرکز و این ولسوالی را مسدود کرده اند و از زمان مسدودشدن این راه‌ها مواد اولیۀ مورد ضرورت باشنده‌گان، به ندرت در بازار یافت می‌شود و اگر هم یافت شود هزینه‌اش بسیار بالا است. سعدالله یکی از باشند‌ه‌گان وازی‌خوا می‌گوید که طالبان چهارسوی این ولسوالی را ماین‌گذاری کرده اند و هیچ کس نمی‌تواند از ولسوالی خارج شود.

امان‌الله خان فرمانده کندک سرحدی ولسوالی وازی‌خوا می‌گوید که اگر حکومت مرکزی به نیروهای مستقر در این ولسوالی تجهیزات نظامی برساند و یا با جنگنده‌هایش سنگرهای طالبان را بمباران کند، به زودی محاصره خواهد شکست.

باشنده‌گان محل می‌گویند که اگر حکومت مرکزی به این محاصره نقطۀ پایان نگذارد و راه‌های مواصلاتی را باز نکند، ممکن است در نتیجۀ کمبود مواد خوراکی، در این سه ولسوالی فاجعۀ انسانی رخ دهد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام