مسؤولان بانک مرکزی افغانستان میگویند که 76 میلیون افغانی، پولی که از خزانۀ این بانک در «اسپین بولدک» ولایت کندهار گم شده بود، دوباره به این بانک برگشتانده شده است.
این مبلغ توسط سید احمد آغا، مدیر پیشین بانک مرکزی در اسپین بولدک کندهار و خسربُرهاش، در ماه فبروری سال 2014 از خزانۀ این بانک خارج شده بود.
سید احمد آغا روز گذشته (یکشنبه) به سلاموطندار گفت که وی به دلیل فساد گسترده، رشوت و دزدی، مجبور شده تا این پول را از بانک خارج سازد و به جای امن انتقال دهد.
او میافزاید که بارها مسؤولان مرکزی را در جریان فساد گستردۀ بانک اسپین بولدک قرار داده، اما آنها هر بار به این مسأله بیتوجهی کردند.
آقای سید آغا از دولت خواست که افراد آغشته به فساد را مورد پیگرد قانونی قرار دهد و از همۀ آنها بازخواست کند.
نور محمد، مدیر خزانۀ بانک مرکزی افغانستان از سید آغا به پاس برگشتاندن این پول به خزانۀ بانک سپاسگزاری کرد.
محمدرحیم علیخیل، رییس جرایم جنایی فرماندهی کندهار نیز این عمل سید آغا را ستوده و گفت که با مفسدان این قضیه به شدت برخورد خواهد کرد.
قابل یادآوری است که پیش از این نیز شماری از کارمندان بانک مرکزی افغانستان به اتهام خارج ساختن پول بانک گرفتار شده بودند. رییس جرایم جنایی فرماندهی کندهار میگوید که همۀ افراد بیگناه به زودی آزاد خواهند شد.





