برشنا: تنها «ملاتره‌خیل» بدهی‌هایش را کامل پرداخته است

ملاتره‌خیل محمدی

دو هفته پیش شرکت برق افغانستان (برشنا) فهرست بدهکارانش را منتشر کرد. از نماینده‌گان مجلس گرفته تا معاون اول ریاست جمهوری با بدهی‌های میلیونی شامل این فهرست بودند. اما تاکنون تنها ملاتره‌خیل محمدی، عضو مجلس نماینده‌گان بدهی‌هایش را به صورت کامل تصفیه کرده است.

در فهرست بدهکاران برشنا بیش از دو هزار تن شامل بودند.

وحیدالله توحیدی، سخنگوی این شرکت در گفت‌وگو با سلام‌وطندار می‌گوید که استاد سیاف و نجیب‌الله کابلی نیز تاکنون قسمتی از بدهی‌های‌شان را پرداخته اند. به گفتۀ توحیدی، فهرست بدهکاران این شرکت در دیگر ولایت‌ها نیز به زودی منتشر می‌شود.

بر بنیاد آمار برشنا، تمام بدهی‌های این شرکت در سراسر افغانستان به هفت‌ونیم میلیارد افغانی می‌رسد و تاحال از این رقم تنها یک‌ونیم میلیارد پرداخت شده است.

توحیدی خاطرنشان می‌کند که ضرب‌الاجل‌ آنان برای پرداخت بدهی‌های برق مشترکان به پایان رسید و آنان بارها خواستار تصفیۀ بدهی‌های مشترکان شدند، اما با بی‌توجهی بدهکاران روبه‌رو شده و در نهایت مجبوراً دست‌به‌دامن نهادهای عدلی و قضایی شده اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام