بخش کنسولی سفارت پاکستان در کابل، خدمات ویزه را فردا از سر می‌گیرد

سفارت پاکستان‌ در‌ کابل از آغاز دوباره روند صدور ویزه به شهروندان افغانستان خبر می‌دهد.

این سفارت امروز در رشتۀ توییتی اعلام کرده که تمامی خدمات بخش کنسولی‌اش را فردا (یک‌شنبه، ۸ جدی/دی) از سر می‌گیرد.

سفارت پاکستان در کابل به تاریخ 13 عقرب سال جاری اعلام کرد که بخش کنسولی این سفارت در کابل به علت‌های امنیتی تا اطلاع بعدی بسته خواهد بود.

وزارت خارجۀ پاکستان نیز در آن‌زمان اعلام کرد که شارژدافیر سفارت افغانستان در اسلام‌آباد را از بهر پاسخگویی در بارۀ «آزارواذیت» شماری از دیپلومات‌های پاکستان در کابل، احضار کرده است.

در یک خبرنامۀ این وزارت آمده‌ بود که این دیپلومات‌ها در دو روز گذشته در مسیر راه سفارت پاکستان در کابل با موانع روبه‌رو شده‌اند.

وزارت خارجۀ پاکستان از حکومت افغانستان نیز خواسته بود تا این رویداد را بررسی کند.

وزارت امور خارجۀ افغانستان آن‌‌زمان در یک خبرنامه از فراخواندن یک مقام سفارت افغانستان در اسلام آباد در پیوند به بدرفتاری در برابر دیپلومات‌های پاکستانی در کابل، اعتراض کرده بود.

این وزارت وعده داده بود که ادعای نگرانی‌های امنیتی از طرف پاکستان را به گونه جدی بررسی می‌کند و  حکومت افغانستان به تأمین مصوونیت دیپلومات‌های این کشور و دیگر سفارتخانه‌ها متعهد است.

 بخش قنسولی سفارت پاکستان در کابل در حالی نزدیک به دو ماه بسته ماند که این سفارت پیش از آن نیز از درخواست کننده‌گان ویزۀ پاکستان خواسته بود که تنها برای انجام سفرهای «عاجل و مهم» درخواست ویزه دهند.

در این زمینه:

شب‌هایی که پیش سفارت پاکستان صبح می‌شود

سفارت افغانستان در اسلام‌آباد کنسولگری‌اش در پشاور را بسته کرد

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام