غزنی جمعیتِ بیش از صدهزاری دارد، اما در این ولایت هیچ تفریحگاهی برای بانوان وجود ندارد. برخی از بانوان در این ولایت میگویند که غزنی تنها چهار پارک تفریحی دارد که بیشتر مردها برنامههای تفریحی و سرگرمیهایشان را در این پارکها برگزار میکنند که بیشتر بانوان در این تفریحگاها از سوی مردها اذیت میشوند. بانوان غزنی با انتقاد از این موضوع میگویند که آنان هیچ مکانی مشخص برای تفریح ندارند.
سوریا میگوید، این که تفریحگاهی ویژۀ بانوان در غزنی وجود ندارد، آنان ناگزیرند به تفریحگاههای عمومی بروند، اما در آنجا از سویی بعضی از مردان آزارواذیت میشوند.
خالده نیز میگوید، به خاطر آزارواذیت بانوان در بیرون از منزل و نبود تفریحگاه ویژه برای بانوان، او تاکنون فضای بیرون از منزل را تجربه نکرده است. به گفتۀ خالده، او بیشتر عمرش را در چهاردیواری منزل سپری کرده است.
خالده میگوید، بیشتر بانوان غزنی به دلیل زندانیبودن در چهاردیواری خانهها، به بیماری افسردهگی مبتلا شدهاند.
بانوان غزنی از حکومت میخواهند که مکانی مشخص برای بانوان در نظر بیگرد، تا در روزهای مناسبتی بتوانند به تفریح بروند.
لیلا محبی، مسؤول روابط آگاهی عامۀ ریاست امور زنان غزنی نیز نبود تفریحگاه برای بانوان این ولایت را یک مشکل جدی عنوان میکند و میگوید، آنان تلاش میکنند تا در باغ زنانۀ این ولایت یک مکان تفریحی مشخص برای بانوان بسازند.
باغ زنانۀ غزنی چند سال قبل در منطقۀ علیلالای این ولایت ساخته شده، اما تا کنون از این باغ کمتر استفاده میشود.
بانوان افغانستان به علت سنتهای ناپسند حاکم بر اجتماع از خیابان گرفته تا تفریحگاههای عمومی از سوی برخی از مردها مورد آزارواذیت قرار میگیرند.