باشنده‌گان لوگر 12 باب مکتب را بستند

شماری از باشنده‌گان منطقۀ ده‌نو ولسوالی محمدآغۀ لوگر به علت مشکلات امنیتی و ایجاد پاسگاه‌های نیروهای خیزش مردمی در نزدیکی مکتب‌ها، 12 باب مکتب را در این ولسوالی به‌روی دانش‌آموزان بستند.

به گفتۀ آنان، شلیک هوایی از سوی نیروهای خیزش مردمی و درگیری در این منطقه موانعی را در برابر آموزش ایجاد کرده و دانش‌آموزان نیز از جابجایی پاسگاه‌های امنیتی ترسیده‌اند.

مکتب‌های بسته شده در منطقۀ ده‌نو ولسوالی محمدآغه شامل دو لیسه، دو مکتب متوسطه و 8 مکتب ابتدایی است که نزدیک به دوازده هزار دانش‌آموز دختر و پسر در آن‌ها آموزش می‌دیدند.

اما دیداراحمد لونگ، سخنگوی والی لوگر می‌گوید، طالبان باشندگان محل را تحریک کرده‌اند که با بستن مکتب‌ها مانع ایجاد پاسگاه‌های امنیتی در این منطقه شوند.

رحم‌ خدا مخلص، فرمانده پولیس لوگر می‌گوید، تلاش‌ها برای بازگشایی مکتب‌ها به همکاری ریاست امنیت ملی و ریاست معارف لوگر آغاز شده و این مشکل به زودی حل خواهد شد.

در حال حاضر به شمول پل علم مرکز لوگر در 365 باب مکتب این ولایت حدود یکصدو پنجاه هزار دانش آموز سرگرم آموزش هستند که 40 هزار آنان را دختران تشکیل می‌دهند.

در همین زمینه:

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

مطالب مشابه:

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام