اردوگاه تمرینی فدراسیون فوتبال افغانستان به هدف ارزیابی و جذب بازیکنان جدید برای تیم ملی فوتبال کشور در شهر فرانکفورت آلمان به پایان رسید.
مقامهای فدراسیون فوتبال کشور میگویند که بازیکنان برجستهیی را در این اردوگاه انتخاب کرده و به زودی نامهای آنها را در کنار بازیکنان پیشین این تیم اعلام خواهند کرد.
این اردوگاه تمرینی یک هفتهیی در فرانکفورت آلمان از سوی سلاوان اسكليزيچ، سرمربي و عليعسكر لعلي، كمك مربي تيم ملي فوتبال کشور، با کمک شرکت بینالمللی «الکوزی» در 20 جولای راهاندازی شده بود.
در این اردوگاه 24 فوتبالیست افغانستانی از کشورهای آمریکا، سویدن، ناروی،هالند، انگلستان، استرالیا و چک اشتراک کرده بودند.
بر بنیاد معلومات فدراسیون فوتبال، امید آرین خواص، حمید زمانی، ولید ایماق و شبیر غلاممحمد از انگلستان، معراجالله داد، صدیق ولیزاده، پرویز مرادی، امید پوپلزی و ارسلان حیدری ازهالند، زبیر امیری، ایمل شیرزاد و مسیح سیغانی از آلمان، اقبال جوادی، علی غلامی و زلفی نظری از استرالیا، متین نجفی و نیکان صادقی از ایتالیا، حسن نجفی و جاهد جاوید از سویدن، ویس عزیزی از دانمارک، داوود روشن از چک، نومیالیهاشمی از آمریکا و مصطفی جعفری از ناروی در اردوگاه انتخابی فرانکفورت اشتراک کرده بودند.
همچنان در این کمپ بازی دوستانهیی برای انتخاب بازیکنان پیشتاز میان افغانستان و یک باشگاه آلمانی به نام «بوخیا فلایدن» نیز برگزار شد که افغانستان 1-3 شکست خورد.
فدراسیون فوتبال افغانستان میافزاید، بازیکنانی که از کشورهای گوناگون در اردوگاه انتخابی فرانکفورت شرکت کرده بودند، دوباره به کشورهایشان بازگشته اند.
این فدراسیون در نظر دارد که پس از ارزیابی مربیان، بازیکنان برجستۀ افغانستانی خارجنشین را مشخص و در بازی در برابر تایلند و جاپان آنها دعوت خواهند کرد.
قرار است تیم ملی فوتبال افغانستان در سوم ماه آیندۀ میلادی (آگست) در بازی دوستانهیی در تایلند در برابر تیم فوتبال کشور میزبان و در هشتم آگست در ایران در برابر تیم ملی چاپان قرار بگیرد.
این سومین بازی افغانستان در بازیهای مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه، در گروه پنجم مرحلۀ انتخابی آسیا خواهد بود.
تیم ملی فوتبال افغانستان در بازیهای مقدماتی جام جهانی با باختن در برابر سوریه و گذشتن از سد کمبوج، مقام سوم گروه الف را از آن خود کرده است.





