انفجار موتر بمب‌گذاری‌شده در غزنی؛ 7 کشته و 40 زخمی

مسئولان امنیتی و محلی در غزنی می‌گویند که حوالی ساعت 4:40 بامداد امروز (دوشنبه، 29 ثور/اردیبهشت) یک حمله‌کننده سوار بر تانک هاموی پر از مواد انفجاری قطعۀ 703 امنیت ملی را در نزدیکی مرکز ثقافت اسلامی در شاهراه کابل-کندهار، هدف قرار داده است.

واحدالله جمعه‌زاده، سخنگوی والی غزنی می‌گوید که در این رویداد 7 نیروی امنیت ملی جان باخته‌اند و 40 تن دیگر زخمی شده‌اند.

به گفتۀ او، آمار جان باخته‌گان و زخمیان این رویداد تغییر خواهد کرد.

سخنگوی والی غزنی می‌افزاید که از شدت انفجار در فاصلۀ دو کیلومتری محل رویداد شیشه‌های خانه‌ها شکسته‌ است، اما از تلفات غیرنظامیان تاکنون جزییات در دست نیست.

اما امان‌الله کامرانی، معاون شورای ولایتی غزنی می‌گوید که در این حمله 11 نیروی امنیتی کشته و 32 تن دیگر زخمی شده‌اند.

طارق آرین، سخنگوی وزارت داخله با تأیید این رویداد گفته است که «تروریستان مرکز ثقافت اسلامی در غزنی را هدف حمله موتر بمب‌گذاری‌شده قرار داده‌اند.»

به گفتۀ او، در این رویداد 9 تن جان باخته‌اند و 20 تن زخم برداشته‌اند.

بازمحمد همت، رئیس شفاخانه ولایتی غزنی به سلام‌وطندار می‌گوید که از محل رویداد ده‌ها زخمی به این شفاخانه انتقال داده شده‌اند.

طالبان مسئولیت این حمله را به عهده گرفته‌اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام