انتقادها از تطبیق نامتوازن پروژه‌ها در تخار

شهروندان تخار از تأخیر یک ساله در تطبیق برنامه‌های توسعه‌یی در ولسوالی‌های تخار انتقاد می‌کنند و می‌گویند، در بسیاری از ولسوالی‌ها، مردم به ابتدایی‌ترین خدمات اجتماعی دسترسی ندارند؛ در حالی که در چند ولسوالی دیگر، پروژه‌ها بدون درنظرداشت نیازمندی‌های مردم عملی می‌‍شود.

آنان می‌گویند که در یک ولسوالی تمام مکتب‌ها ساختمان دارد، اما در ولسوالی دیگر هیچ مکتبی دارای ساختمان نیست.

چال، نمک‌آب، هزار سموچ و چاه‌آب از ولسوالی‌های توسعه‌نیافتۀ ولایت تخارند. در شماری از این ولسوالی‌ها مردم حتی به آب آشامیدنی دسترسی ندارند. 7 ولسوالی ماورای کوکچه، از ولسوالی‌های در حال توسعه‌اند و ولسوالی‌های فرخار، ورسج و بهارک، به شمول شهر تالقان مرکز تخار، از مناطق توسعه‌یافته محسوب می‌شوند.

در این میان، بیشتر پروژه‌ها در ولسوالی فرخار تطبیق شده‌ است. این پروژه‌ها شامل ساخت مکتب، کلینیک و جاده می‌باشد. تنها در هفتۀ گذشته، 6 مکتب در ولسوالی فرخار به بهره‌برداری سپرد شد؛ آن هم در صورتی که در برخی از این مکتب‌ها شمار دانش‌آموزان به 50 تن هم نمی‌رسد.

طارق ضیا، رئیس ادارۀ اقتصاد تخار می‌گوید، نهادها و حکومت، در تطبیق برنامه‌های توسعه‌یی، عدالت، نیازها و اولویت‌ها را در نظر نمی‌گیرند.

جواد طیب، از استادان دانشگاه نیز بر این باور است که تطبیق‌نشدن یکسان و متوازن برنامه‌های توسعه‌یی، مردم را به حکومت بی‌باور می‌سازد و این بهانۀ خوبی برای مخالفان مسلح حکومت است تا از میان مردم ناراضی سربازگیری کنند.

شهروندان و باشندگان تخار به این باروند که حضور نمایندگان فرخار در کمیتۀ اقتصادی پارلمان، سبب شده تا حکومت بیشتر پروژه‌ها را در ولسوالی فرخار تطبیق شود.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام