امضای 88 تفاهم‌نامه میان وزارت انکشاف دهات و شوراهای انکشافی روستاها

وزارت احیا و انکشاف دهات 88 تفاهم‌نامه را به ارزش 263 میلیون افغانی با شوراهای انکشافی روستاها امضا کرد.

نصیراحمد درانی، وزیر احیا و انکشاف دهات امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری مشترک با نماینده‌گان شوراهای انکشافی روستاها گفت، از مجموع این 88 تفاهم‌نامه، 9 تفاهم‌نامۀ آن شامل آبرسانی و تهیۀ آب آشامیدنی است و بقیه به ساخت‌وساز سربندها، بندها، دیوارهای استنادی و کانال‌ها اختصاص دارد.

به گفتۀ او، با بهره‌برداری از طرح‌های ملی آبرسانی، برای 61 هزار تن در ولایت‌های کندهار، غزنی، ننگرهار، بلخ، خوست، فاریاب، بادغیس، کنر، غور و نورستان زمینه‌های کاری فراهم خواهد شد.

وزیر احیا و انکشاف دهات افزود که با آغاز کار ساخت دیوارهای استنادی، سربندها و کانال‌ها در ولایت‌های تخار، غور، بامیان، ننگرهار، خوست، بلخ، سمنگان، بدخشان، غزنی، کندز، لغمان، سرپل، پکتیا و کابل نیز 238 هزار تن صاحب کار خواهند شد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام