امضای قرارداد 4 پروژۀ توسعه‌یی به ارزش بیش از 4 میلیون دالر

یما یاری، وزیر فواید عامه  امروز در یک نشست خبری در کابل، قرارداد چهار پروژۀ توسعه‌یی را که در 4 ولایت کشور تطبیق می‌شوند، با شرکت‌های خصوصی امضا کرد.

این پروژه‌ها شامل ساخت سرک‌های جغلی/ دسته دو، در ولایت‌های غور، بدخشان و غزنی به ارزش 42 میلیون افغانی و ترمیم شاهراه کابل ـ ننگرهار با طول 53 کیلومتر به ارزش بیش از 4.7 میلیون دالر آمریکایی می‌باشد.

وزیر فواید عامه می‌گوید، این پروژه‌ها را بانک جهانی و بانک توسعۀ آسیایی پشتیبانی مالی می‌کنند.

به گفتۀ او قرارداد آخرین بخش ترمیم دورانی سرک کابل-جلال‌آباد نیز امروز امضا می‌شود.

یاری می‌افزاید، وزارت فواید عامه کار سروی شاهراه‌های کابل –  کندهار و کابل ـ لوگر  را به پایان رسانیده و پس از طی مراحل تدارکاتی، کارترمیم این شاهراه‌ها نیز شروع می‌شود.

وزیر فواید عامه می‌گوید، آنان به هدف رفع مشکلات شهروندان، 300 میلیون افغانی را از کود احتیاطی بودجۀ دولت برای ترمیم فوری شاهراه سالنگ نیز به‌دست آورده  و کار ترمیم این شاهراه تا پایان سال روان خورشیدی انجام خواهد شد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

مطالب مشابه:

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام