افغانستان در رقابت‌های دوستانۀ کریکت به مصاف قهرمان جهان می‌رود

نسیم‌الله دانش، رییس شورای کریکت افغانستان می‌گوید که افغانستان در رقابت‌های دوستانۀ کریکت به مصاف ویست‌اندیز می‌رود. تیم ویست‌اندیز قهرمان جام بازی‌های جهانی کریکت سال 2016 است.

آقای دانش می‌گوید که تاحال روی 5 بازی یک روزه و 2 بازی 20آوره با ویست‌اندیز توافق شده است. به گفتۀ رییس شورای کریکت تاحال زمان‌بندی این رقابت‌ها و کشوری که میزبان این بازی‌ها خواهد بود، تعیین نشده است.

ویست‌اندیز اخیراً از اشتراک در بازی‌های «چمپینز ترافی» 2017 بریتانیا انصراف داد و جایش را به تیم بنگله‌دیش سپرد.

تیم ویست‌اندیز در رقابت‌های یک روزۀ کریکت در مقام نهم یعنی یک پله بالاتر از افغانستان قرار دارد. این رقابت پس از بازی افغانستان با تیم زمبابوی دومین رقابتی خواهد بود که با یک عضو دایمی شورای جهانی کریکت برگزار می‌شود.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام