افزایش خشونت‌ها و آمار طلاق در بلخ

مسؤولان دادستانی بلخ می‌گویند که آمار طلاق و پرونده‌های لت‌وکوب زنان در این ولایت نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

فوزیه حمیدی، دادستان اختصاصی منع خشونت در برابر زنان بلخ با نگرانی از افزایش آمار طلاق در این ولایت به سلام‌وطندار می‌گوید، از آغاز سال‌جاری تا کنون 125 پروندۀ لت‌وکوب زنان را به ثبت رسانیده‌اند که 70 مورد آن به طلاق انجامیده است.

به گفتۀ بانو حمیدی، آنان در سال گذشته تنها 72 پروندۀ لت‌وکوب زنان را به ثبت رسانیده بودند، اما این آمار در سال‌جاری نزدیک به دو برابر رسیده است.

شهلا حدید، رییس امور زنان بلخ درگفت‌وگویی به سلام‌وطندار می‌گوید که آنان در سال‌جاری 345 مورد خشونت‌های خانواده‌گی در برابر زنان را ثبت کرده‌ اند که این رقم در مقایسه به سال گذشته افزایش را نشان می‌دهد.

شماری از بانوانی که برای حل پرونده‌های طلاق‌شان به دادستانی بلخ آمده اند، می‌گویند که بدرفتاری شوهرشان و خشونت‌های خانواده‌گی سبب شده تا آنان گزینۀ جدایی از همسر‌ را انتخاب کنند.

مسؤولان شبکۀ زنان افغان در بلخ می‌گویند که به دلیل فرهنگ معافیت از مجازات، خشونت‌ها در برابر زنان در کشور به ویژه در این ولایت افزایش یافته است و از دولت می‌خواهند که عاملان خشونت‌ها را به گونۀ جدی مجازات کند تا به این فرهنگ ناپسند در کشور پایان داده شود.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام