افزایش تعرفه؛ ده‌ها شرکت باربری بسته شد

شماری از بازرگانان در اعتراض به افزایش مالیات در گمرک‌ها اقدام به بستن بیش از 40 شرکت باربری و انبار کرده‌اند.

بازرگانان مدعی‌اند، در حالی‌که به گونۀ قانونی کالاهای تجاری وارد می‌کنند، در گمرک‌های افغانستان در کنار مالیات از هر کالای بازرگانی از 20 تا 30 افغانی پول گرفته می‌شود.

رحمت‌الله، رئیس شرکت افغان و نجیب‌الله عرب، رئیس ترانسپورت‌ها می گویند، پولی که در کنار تعرفه گرفته می‌شود در ولایت‌های مختلف متفاوت است. 

به گفتۀ آن‌ها وقتی به این موضوع اعتراض می‌کنیم، می‌گویند امر رئیس جمهور است و شما باید با رئیس جمهور صحبت کنید، آن‌جا هم که مراجعه می‌کنیم به ما وقت داده نمی‌شود.

اما عبادالله درمان، سرپرست دفتر سخنگوی وزارت مالیه این ادعای بازرگانان را رد می‌کند و می‌گوید، در چوکات قانون وزارت مالیه کارشیوۀ سه ماده‌یی را برای محموله‌ها ساخته که برای هر محموله بهای خاصی تعیین شده است.

با این همه، بسته‌شدن بیش از 40 شرکت ترانسپورتی سبب بیکاری شمار زیادی از افراد شده است که به گفتۀ بازرگانان، پیامدهای ناگواری به دنبال خواهد داشت.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام