اصلاحات به روش ساده؛ وزارت خارجه ۱۳۵کارمند خود را برکنار کرد

وزارت امور خارجه با نشر خبرنامه‌یی اعلام کرد که ۱۳۵ تن از کارمندان این وزارت در جریان پنج سال اخیر از کار برکنار شده‌اند.

در خبرنامه‌یی این وزارت که امروز (پنج‌شنبه، هشتم حوت) نشر شد، آمده که عمده‌ترین دلیل برکناری این افراد، عدم بازگشت به کشور و غیبت وظیفه‌یی بوده است.

وزارت خارجه لیست تمامی کارمندان برکنار شده را در اختیار رسانه‌ها قرار داده است.

خبرنامه افزوده که از این میان، ۸۹ تن که در نماینده‌گی‌های سیاسی و قونسلی در بیرون از کشور کار می‌کردند، به کشور برنگشته و ۴۶ کارمند دیگر به دلیل غیبت وظیفه‌یی، تقرر در ادارات دولتی و دلایل دیگر وظایف‌شان را از دست داده‌اند.

در خبرنامه آمده که شماری از افراد یاد شده در نماینده‌گی‌های سیاسی و قونسلی در قاره‌های امریکا، اروپا، آسیا مشغول به کار بوده‌اند و شماری نیز به دلیل غیبت وظیفه‌یی از کار برکنار شده اند.

وزارت خارجه در حالی از برکناری این تعداد از کارمندان این وزارت خبر می‌دهد که اخیرن وزارت خارجه به دستور محمداشرف غنی روند اصلاحات در این وزارت را آغاز کرده است.

 

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام