اسپین‌غر بازان رقیب بنگلادشی‌اش را شکست داد

تیم فوتبال «اسپین‌غر بازان»، قهرمان لیگ برتر فوتبال افغانستان، در نخستین بازی‌اش در جام فوتبال باشگاه‌های جنوب آسیا، یک ـ صفر به پیروزی دست یافت.

بازیکنان این تیم که شام دیروز (چهارشنبه) در برابر بازیکنان تیم «داکا محمدان» بنگلادش قرار گرفتند، توانستند در دقیقۀ 33وم دروازۀ حریف را باز کنند.

تنها گول این تیم از سوی انور اکبری به ثمر رسید و هم‌چنان این بازیکن به عنوان بازیکن برتر میدان انتخاب شد.

در بازی دیگر این گروه، تیم سولید سریلانکا 2 ـ 1 تیم «کلکته محمدان» هندوستان را شکست داد.

تیم‌هایی که در این بازی‌ها رقیب‌شان را شکست می‌دهند، یک‌هزار دالر و بازیکن برتر میدان 500 دالر را از آن خود می‌کند.

قرار است تیم اسپین‌غر بازان در دومین بازی‌اش ساعت شش شام فردا به وقت افغانستان به مصاف تیم کلکته محمدان هند برود.

جام باشگاه‌های جنوب آسیا زیر نام «شیخ کمال» به تاریخ 20 اکتبر در بنگلادش آغاز و 30 اکتبر با مشخص شدن قهرمان این بازی‌ها به پایان می‌رسد.

به گفتۀ برگزار کننده‌های این بازی‌ها، قهرمان این جام 25 هزار، نایب قهرمان آن 10 هزار دالر و تمامی تیم‌های اشتراک کننده 6 ـ 6 هزار دالر به عنوان انعام دریافت خواهند کرد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام