آمریکا: طالبان و شبکۀ حقانی هنوز هم در پاکستان مخفیگاه دارند

ایالات متحدۀ آمریکا می‌گوید که اگر چه ارتش پاکستان تا کنون عملیات‌هایی را علیه گروه طالبان به راه انداخته است؛ اما هنوز هم گروه طالبان افغانستان و شبکۀ حقانی به صورت مخفیانه در این کشور زنده‌گی می‌کنند.

مقام‌های آمریکایی می‌افزایند که گر چه دولت پاکستان در عملیاتی زیر نام «ضرب عضب» ضرباتی را به طالبان وارد کرده، اما این گروه‌ها به صورت مستقیم هدف قرار نگرفته اند.

وزارت خارجۀ آمریکا گزارش سالانه‌اش را دربارۀ تروریسم در سال 2014، روز جمعه به نشر رساند.

بر بنیاد این گزارش، در این سال رویدادهای تروریستی در افغانستان و عراق نسبت به سال 2013 افزایش یافته است. هم‌چنان در گزارش آمده که افغانستان هنوز هم با تهدید حمله از سوی گروه‌های تروریستی روبه‌رو است و حمله‌های گروه‌های حقانی و طالبان در پاکستان طرح‌ریزی می‌شوند.

در گزارش سالانۀ وزارت خارجۀ آمریکا دربارۀ مبارزه با تروریسم در سال 2014 آمده است که با وجود راه‌اندازی عملیات علیه طالبان از سوی دولت پاکستان، هنوز هم گروه‌های تروریستی‌یی چون لشکر طیبه آزادانه در این کشور فعالیت می‌کنند.

گزارش می‌افزاید که لشکر طبیه با پشتیبانی مالی پاکستان به صورت آزاد دست به تبلیغات می‌زند، سربازگیری می‌کند و آن‌ها را آموزش می‌دهد.

وزارت خارجۀ آمریکا در گزارش خود می‌نویسد که دولت پاکستان تا کنون اقدامی علیه این گروه نکرده است.

در گزارش مبارزه با تروریسم وزارت خارجۀ آمریکا هم‌چنان گفته شده که القاعده در افغانستان و پاکستان از سوی نیروهای خارجی، افغانستان و پاکستان سرکوب شده و اکنون جنگ‌جویان این گروه نمی‌توانند به گونۀ آزاد فعالیت کنند.

اما می‌افزاید که این گروه تا کنون در برخی از مناطق به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

وزارت خارجۀ آمریکا در حالی در گزارش سالانه‌اش یک‌بار دیگر از فعالیت‌های گروه‌های مسلح در پاکستان یادآوری می‌کند که دولت افغانستان بار بار از دولت پاکستان خواهان اقدامات عملی برای مبارزه با این گروه‌ها شده است.

اشرف غنی، رییس جمهور افغانستان در ماه اپریل از دولت پاکستان خواسته بود که سران گروه طالبان را زندانی و به دولت افغانستان بسپارد.

در همین حال جنرال عاصم سلیم  باجوه، سخن‌گوی ارتش پاکستان چند روز پیش به نشریۀ «سپتنک» گفته بود که چالش‌های سیاسی در مواردی باعث کندی مبارزه با تروریسم شده و آن‌ها برای موفقیت نیاز به زمان دارند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام