آمریکا: طالبان در جنگ شکست نمی‌خورند

جوزف دانفورد، رئیس ستاد ارتش آمریکا می‌گوید که جنگ افغانستان راه حل نظامی ندارد و طالبان در جنگ «شکست نمی‌خورند.»

آقای دانفورد، روز گذشته در نشست بین‌المللی هالیفاکس در کانادا گفت: «به باور من عادلانه است اگر بگویم که طالبان در حال حاضر بازندگان جنگ نیستند.»

این نخستین باری‌ست که چنین مقامی در مورد جنگ با طالبان چنین اعتراف می‌کند.

این مقام ارشد آمریکایی افزود، راه حل نظامی نمی‌تواند بحران افغانستان را حل کند، از این‌رو آمریکا و متحدان ناتو تلاش دارند با فشارهای سیاسی، نظامی و اقتصادی این گروه را قانع سازد تا با حکومت افغانستان روی میز مذاکره بنشیند. او از این تلاش‌ها به عنوان کلید موفقیت در جنگ افغانستان یاد می‌کند.

تلاش‌های آمریکا برای تأمین صلح در افغانستان اخیراً افزایش یافته است؛ در یکی از این موارد این کشور زلمی خلیلزاد را به عنوان نمایندۀ ویژۀ وزارت خارجه برای صلح افغانستان گماشت.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام