آماده‌گی‌ها برای نشست بروکسل؛ «حکومتداری خوب» از شعار تا عمل

شماری از شهروندان و فعالان مدنی در کشور با نگرانی از اوضاع بد امنیتی، گسترش بی‌کاری و نبود حکومت پاسخ‌گو می‌گویند که سران حکومت وحدت ملی در کنار دیگر تعهدات‌شان برای نشست بروکسل در بخش حکومتداری خوب کوچک‌ترین دستاوردی ندارند و بهبود حکومتداری، صرفاً شعار بوده است.

احمدعمر پروانی، یکی از فعالان مدنی می‌گوید، حکومت در مدت دو سالی که از عمرش می‌گذرد کاری برای بهبود حکومتداری نکرده است و دست‌خالی بودن سران کشور در نشست بروکسل، نتیجۀ بی‌خیالی سران برای بهبود حکومتداری در کشور است.

عبدالودود پدرام، دیگر فعال مدنی به این باور است که حکومت وحدت ملی هیچ دستاوردی در بخش حکومتداری خوب ندارد و با توجه به عملکرد حکومت، بیشتر کشورهای کمک‌کننده دیگر علاقه‌یی به ادامۀ کمک‌های‌شان به افغانستان ندارند.

اما اجمل‌حمید عبدالرحیمزی، سخنگوی وزارت مالیه/دارایی، ایجاد مرکز عدلی و قضایی مبارزه با فساد اداری، گزینش دادستان کل و ایجاد واحدهای منع خشونت در برابر زنان در 34 ولایت کشور را از دستاوردهای حکومت وحدت ملی در بخش حکومتداری خوب می‌داند و می‌گوید که مقام‌های حکومتی با سربلندی در این نشست حضور می‌یاند .

سخنگوی وزارت مالیه می‌افزاید، خواست جامعۀ جهانی ایجاد 26 واحد منع خشونت در برابر زنان در 26 ولایت بود، اما حکومت وحدت ملی توانسته است در 34 ولایت این واحد‌ها را ایجاد کند.

حکومت افغانستان هفتۀ آینده برای جلب حمایت مالی جامعۀ جهانی در بخش‌های غیرنظامی در نشست بروکسل اشتراک می‌کند. افغانستان باید به تعهداتی که در نشست‌های پیشین بین‌المللی داده بود، عمل کرده باشد تا با ارایۀ جزییات در این نشست، کمک‌های جامعۀ جهانی را برای سال‌های ‌آینده جلب کند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام