آغاز کارزارهای انتخاباتی نامزدان ریاست جمهوری

محمداشرف غنی، رئیس جمهور و نامزد ریاست جمهوری در نخستین روز کارزارهای انتخاباتی نامزدان ریاست جمهوری می‌گوید، در پنج سال حکومت وحدت ملی سلطۀ زروزور و ظلم را تضعیف کرده و تمام پیش‌بینی‌ها در پیوند به فروپاشی نیروهای امنیتی افغانستان را نادرست ثابت کرده است.

به گفتۀ او، در پنج سال حکومت وحدت ملی جیب خرچی‌های دالری سیاست‌گران قطع شده و جلو تقرر فرزندان رهبران سیاسی در سفارت خانه­ها گرفته شده است.

آقای غنی هم‌چنان می‌گوید، بر سر انتخابات معامله نمی‌شود و کسی حق معامله با سرنوشت مردم را ندارد. رئیس جمهور تأکید می‌کند که گفت‌وگوهای صلح باید به‌گونۀ جدی و اصولی آغاز شود و تمام دیدگاه‌ها در این زمینه را در قالب نظام جمهوری می‌پذیرد.

اما عبدالله عبدلله، رئیس اجرایی و نامزد انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از مقرری‌های جدید ارگ ریاست جمهوری می‌گوید، فساد اداری به وحدت ملی در افغانستان زیان رسانده است.

آقای عبدالله با کنایه به اشرف غنی می­گوید، هوادار آنانی­ در حکومت نیست که در فساد اخلاقی دست دارند.

عبدالله عبدالله هم‌چنان با اشاره به گفتگوهای صلح در افغانستان می‌گوید، صلح آرزوی همیشگی افغانستانی‌ها است؛ اما صلح باید قابل قبول تمام طرف­ها باشد و عزت مردم افغانستان در آن حفظ شود.

قرار است کارزارهای انتخاباتی نامزدان ریاست جمهوری برای مدت 60 روز ادامه داشته باشد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام