آتش‎سوزی در مندوی کابل، پس از هفت ساعت مهار شد

بامداد امروز یک بازار کفش فروشی به نام «مارکیت میلاد» در مندوی شهر کابل آتش گرفت.

این آتش‎سوزی که حوالی ساعت 7:10 دقیقۀ صبح امروز آغاز شد تا ساعت 02:00 پس از چاشت ادامه داشت.

کارمندان آتش‎نشانی پس از 7 ساعت توانستند آتش‎سوزی را مهار کنند.

بصیر مجاهد، سخنگوی فرماندهی پولیس کابل می‎گوید که آتش‎سوزی نخست از طبقۀ دوم این ساختمان آغاز شد و به سرعت به دیگر طبقه‎های آن گسترش یافت.

هنوز دلیل این آتش‎سوزی و زیان‎های برجامانده از آن روشن نیست.

سخنگوی فرماندهی پولیس کابل می‎گوید که این ساختمان  پنج طبقه بیش از 300 دکان دارد و هنوز شمار دکان‎هایی که در آتش سوخته‌اند، مشخص نیست.

در همین حال، مسافر قوقندی، سخنگوی وزارت صنعت، تجارت و سرمایه‎گذاری می‎گوید که در چنین آتش‎سوزی‎ها بیشتر فروشندگان و کسبه‎کاران زیان می‎بینند.

خواجه معصوم، رئیس دکانداران حوزۀ اول در مندوی کابل می‎گوید که آتش‎سوزی در نتیجۀ آتش گرفتن یک میز در درون این بازار کفش‎فروشی آغاز شده و چون کسی متوجه نشده آتش‌سوزی گسترش یافته است.

لاجورد، یکی از دکانداران بازار کفش‎فروشی میلاد می‎گوید که در این بازار سه دکانش آتش گرفته است.

در همین زمینه:

در همین حال، وزارت امور داخله  می‌گوید همزمان با آغاز این آتش‎سوزی در مندوی کابل 13 سارق را بازداشت کرده است.

این وزارت با پخش خبرنامه‎یی نگاشته است، دو دزد که مبلغ 10 میلیون کلدار پاکستانی را از یکی از دکانداران مندوی کابل دزدیده بودند از سوی پولیس حوزۀ اول بازداشت شدند و پول به صاحب آن برگردانده شد.

در جریان 7 سال گذشته این سومین آتش‎سوزی مهیب است که در مندوی کابل رخ می‎دهد.

در زمستان سال 1391 خورشیدی یک سرای رخت‎فروشی در نزدیکی سرای شهزاده در مندوی کابل آتش گرفت که به دنبال آن وزارت مالیه بیمۀ آتش‎سوزی را اجباری ساخت. دو سال پیش نیز یک سرای کفش‎فروشی در این منطقه به گونۀ کامل در آتش سوخت.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام